Leovegas

LeoVegas är även känt som det kungliga bolaget. En känd person-Frank Andersson -har genom sina enorma framgångar inom brottning, gett LeoVegas spelbolag ett ansikte utåt. Odds och betting är det som LeoVegas satsar stort på. Det finns ett stort urval av olika sporter på LeoVegas hemsida.

Ett Spelbolag i världsklass

LeoVegas hemsida hör till de bästa och snabbaste sidorna och är ett av marknadens bästa vad det gäller enkel användning.

LeoVegas är idag ett av världens största spelbolag och växer bara mer och mer för varje år som går. Förväntningarna på LeoVegas är höga och de ska de vara. Du kan utan tvekan förvänta dig odds, bonusar, design och kundtjänst i världsklass.

Loggan är de extra stolta över. Där finner du ett lejon, väldigt vackert och en symbol som talar om en gigant och härskare inom bettingsidor.

spellicensen hittar du på den vackra ön Malta i medelhavet, vilket innebär att alla vinster är skattefria.

LeoVegas är som vi tidigare skrivit, en av branschens största och därför kan du förvänta dig ett utbud i världsklass vilket man faktiskt får. Här hittar du alla möjliga och omöjliga sporter, men störst av dem alla är såklart fotboll eftersom det är världens största sport.

Champions League och LaLiga hos Leovegas

Du väljer själv om du vill spela de bästa oddsen på Champions League, La Liga, Premier League eller allsvenskan. Tycker du bättre om att tippa på din lokala fotbollsklubb hemma i Malmö kan du också göra det.

Andra sporter du hittar på hemsidan är till exempel amerikansk fotboll, tennis, ishockey schack och mycket mer. För att få större variation finns det många olika marknader på LeoVegas.

Spel, 1X2, Moneyline med Leovegas

Spel som 1X2, moneyline, rätt resultat, över/under, handikapspel med mera. Bästa oddset hittar du förstås hos LeoVegas. Vill du ha lite action i livet så kan vi varmt rekommendera live betting. Man spelar då live på matcher som håller på och känslan du får då ditt bet sitter mitt under matchen är obeskrivlig.

För att variera sig kan man betta på nästa målskytt, bästa hörnan, vem eller vilket lag som gör nästa mål eller vad du vill. Bara fantasin sätter stopp. LeoVegas erbjuder nyaturneringar, spel och matcher varje dag för live betting och detta gör spelbolaget till det stora spelbolag det är idag.

LeoVegas har förutom allt annat av högsta kvalitet även ett utbud av olika kampanjer och erbjudanden som även det håller en enormt hög kvalitet. Kampanjerna varierar i takt med skiftningarna i naturen, och inför alla stora liga matcher och ligastarter hittar du alltid fina bonusar eller odds boost som kan bli din.

Riskfria spel och gratis spel hos Leovegas

Det finns även riskfria spel, boostade vinster och massor av tävlingar och lotterier. Allt för att du som kund ska få ett så varierat utbud som möjligt. I sportsbooken hittar du allt som du behöver för att hitta de bästa oddsen och bonus arna.

Som spelare och kund hos LeoVegas tar vi hand om dig och gör allt för att du ska trivas. Du kommer upptäcka detta genom små sms och mail med extra erbjudanden på kampanjer och bonusar. Håll utkik i brevlådan och i telefonen så du inte missar en kampanj som kan gynna dej.

Välkomsterbjudanden

Som ny kund hos LeoVegas får du tal del av de bästa välkomst erbjudanden som finns på marknaden. För att du ska känns dig välkommen har vi sett till att du få dubbelt upp på den första insättningen i bonus upp till 2000 kr. Just nu får du även free spins att testa lyckan med.

Detta ger dig möjlighet att spela för 6000 kronor vilket ger dig ett bra startkapital. Efter att du tecknat konto får du ta del av bonusen. Det innebär också att du tagit del och accepterat de regler och villkor som gällerför den satta bonusen.

Sportbonus, omsättningskrav och insats.

Börja med att registrera ett nytt konto hos LeoVegas. Därefter sätter du in pengar. 1000 kr ger dig 1000 kronor extra att spela för. Oddset hos är satt till 1,5 eller högre för att matcha omsättningskraven.

Har du fler erbjudanden från spelbolaget går de inte att kombinera. Som du märker är reglerna tydliga men rättvisa. Erbjudanden kommer när som helst men framför allt då stora evenemang ska dra igång såsom VM eller champions league. Även sportlov och eurovision contest kan ge fina kampanjer och erbjudanden.

På mobilen Egen app

En punkt som LeoVegas satsat stort på är mobiltelefonen. De har en egen app som gör det både billigare och roligare att oddsa och betta live. Appen är kanonfin design mässigt och de har fått mycket beröm för den.

Just tillgängligheten och att du kan spela var du vill och när du vill utan att släpa runt på en dator gör att detta spelande ökar från dag till dag. Alla spelbolag med lite koll på läget borde ha en stilig app.